MENU
Главная » 2017 » Февраль » 28

Для знайомства з містом у Римми Зюбіної було всього 30-40 хвилин, тому, щоб зрозуміти внутрішній світ його мешканців і дізнатися чим славиться Лисичанськ, Римма вирушила в міський краєзнавчий музей.

Римма Зюбіна з задоволенням ознайомилася із експозиціями музею в семи його залах. Необхідно відзначити, що, окрім іншого, історія міфічного міста Світлоград, яка представлена в рамках проекту «Музей відкрито на ремонт», заінтригувала актрису своїм сучасним підходом до експозиціонування.

Також, затримали погляд актриси роботи Сєвєродонецьких художників ... Читать дальше »

Просмотров: 397 | Добавил: liskmuseum | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)

У експозиції «Музею міста Світлоград» художники розкривають ідею урбаністичної утопії та музею у цьому контексті. Шукають шляхи матеріалізації мрії про музей сучасного мистецтва в Україні, яка на сьогодні залишається утопічною для української художньої спільноти. У Лисичанському міському краєзнавчому музеї розробляються засади створення творчої лабораторію нової музеології. Художники, експериментуючи з новими музейними та експозиційними методами, осмислюють історію та міф про Світлоград, його роль та значення для сучасних міст Луганщини (Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне), розглядають у світлі цього міфу важливі питання існування й функціонування публічних просторів та способи репрезентації історії. Митці шукають оптимальні шляхи сприйняття інформації індивідуумом та спільнотою, нові форми структурування експ ... Читать дальше »

Просмотров: 406 | Добавил: liskmuseum | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)

uCoz